TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Rene regerede

af | 2. nov 2014 | Nyheder

Hjemmebanetræneren Rene Kjær tog godt for sig af retterne på Grand Circle-dagen på Fyens Væddeløbsbane, hvor han blev dagens mand med fire  sejre.

Mens Rene Kjær nok havde forventet at vinde med egentrænede Summer Day, så var det overraskende, at han kunne tage stikket hjem i Box Straw 5 års Hoppefestival med Kaj Jensen-trænede Serena, og lidt overraskende, at han vandt Grand Circle Consolation med Frantz Praem-trænede Wannabe Butcher.

I 5 års Hoppefestival, hvor førstepræmien er skrumpet ind til tredjepræmiens størrelse i de tidligere udgaver, nemlig 40.000 kroner varder lagt op til en dyst mellem Sunbeam med Nicolaj Andersen og Bailey Sweet Grim med Flemming Jensen.

Da Sunbeam kunne holde spids fra start, og sad på legen undervejs, mens Baileys Sweet Grim havnede i dødens, lignede det sejr til Hoppe Derbyvinderen Sunbeam.

Ja, et godt stykke ind i opløbet var Sunbeam stadig i komfortabel føring og så ud til at skulle vinde.

Men udvendigt dukkede Serena med Rene Kjær op.

Og selv om den ikke kom flyvende, så kom den dog og fangede Sunbeam kort før mål.

Det var blot anden sejr i karrieren til Serena, der nyligt er skiftet fra Flemming Jensen til Kaj Jensen.

Hun har samme moder som rekordholderen Obi-Wan samt den gode Ray-Ban, men har ikke levet op til disse meritter.

Måske kom vendepunktet her?

Kun fem heste var med i Grand Circle Consolation, og her kunne Frantz Praem-trænede Wannabe Butcher (Armbro Goal) med Rene Kjær holde sig foran hele vejen. Den sejrede foran staldkammeraten Wallander med Birger Jørgensen. På tredjepladsen kom Vinder Mølgård med Steen Juul, der gik forrygende efter en ikke ubetydelig startgalop.

Summer Day træner Rene Kjær selv, og Trophy Catch-sønnen løb alene foran feltet og vandt overlegent i 1.14.0a/2140 m.

Og overlegen var Bo Larsen-trænede Sidsel (Earthquake) for Rene Kjær også i Hoppeligaen, hvor vandt årets anden sejr i lige så mange starter.