TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Partout Simoni forsøger igen

af | 10. maj 2014 | Nyheder

Den danske Kriteriumvinder Partout Simoni forsøges igen på Vincennes i eftermiddag, hvor den er til start i Quintet-løb med Robin Bakker i sulkyen.

Partout Simoni  da den vandt Dansk Trav Kriterium med  Klaus Kern,i sulkyen.

Partout Simoni da den vandt Dansk Trav Kriterium med Klaus Kern,i sulkyen.

Det er efterhånden nogen tid siden, at Partout Simoni (Jag de Bellouet) har været med fremme i et løb på Vincennes – vi skal tilbage til april i fjor, hvor den blev nummer tre.

Dengang blev tyskejede Partout Simoni trænet af Sebastian Guarato, men tidligere på året skiftede den til den hollandske træner Paul Hagoort.

Efter to sejre i enkelt selskab i Holland sendte Hagoort Partout Simoni til Vincennes i begyndelsen af april, hvor det blev en sjetteplads i 1.16.2/3525 meter.

Derefter startede den for 14 dage siden i Lyon, hvor den efter et løb i inderbanen galoperede i opløbet uden chance for en topplacering og blev diskvalificeret.

I eftermiddag er Partout Simoni ude over 2700 meter med Robin Bakker i sulkyen og står fra morgenstunden til 35 gange pengene.

Partout Simoni møder bl.a. de tidligere Copenhagen Cup-deltager, Striking Actions (Oaklea Bluejay) som Bjørn Goop skal køre.