TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

På Biddet – 22.03.2019

af | 22. mar 2019 | Nyheder, På Biddet

Om et uheldigt sammenfald

Nykøbing F Trav har 16 løbsdage med totalisatorspil i løbet af 2019 – det er ikke mange!

Det Danske Travselskab, der driver Charlottenlund Travbane, afholder én ordinære generalforsamling i marts måned!

Rent statistisk så skulle chancen for et sammenfald af en løbsdag på Nykøbing og en ordinær generalforsamling være 1:30.

Derfor kan man undre sig over, at Travselskabet, der driver landets nationalarena, lader hånt om en af landets mindste travbaner med få løbsdage, og afholder sin ordinære generalforsamling på en dag, hvor Nykøbing F Trav har sin sæsonpremiere.

I fællesskabets navn er dette for at sige det mildt – særdeles uheldigt!

Blot 51 heste er skrevet til start i de 7 løb Nykøbing F Trav har fået på benene, og kun enkelt professionel træner med Lunden-licens starter heste, nemlig Rene Jonassen.

Andre Lunden-trænere, der ofte er til start på Falster som Steen Juul, Ken Ecce og Nicolaj Andersen tager til generalforsamling på Lunden – efter hvad vi har erfaret.

Og de har i hvert fald ikke anmeldt heste til Falster.

Sammenfaldet er muligvis utilsigtet og kan hænge sammen med hvilke dage Travselskabets advokat, der normalt fungerer som dirigent, har været disponibel.

Men alligevel!

I så lille en sport som travsporten jo vitterligt er, så bør man stå skulder ved skulder og hjælpe og ikke modarbejde hinanden, som i den aktuelle situation.