TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

På Biddet – 07.10.2018

af | 7. okt 2018 | Nyheder, På Biddet

En mindeværdig dag i Lexington – endnu et rejsebrev fra USA.

Hele ugen har Keld Gregersen og Gordon Dahl fra Stutteri Disney tænkt på åringen Coventry Hall, som skulle i ringen lørdag aften på auktionen i Lexington.

Men de ville også gerne have løbshesten The Veteran.

Nu løste det sig i og med at The Veteran blev slettet på søndagens auktion – så var det bare at gå efter Coventry Hall lørdag aften.

Og det gjorde Keld Gregersen og Gordon Dahl.

Se video med Coventry Hall – klik her 

I god tid tog de plads i auktionslokalet – havde positioneret sig strategisk midt for, så spotteren (den mand der viderebringer buddene til auktionarius) havde let ved at få øje på dem.

Og så blev det tid til at Coventry Hall kom i ringen.

Buddene startede ved 20.000 dollars – sprang til 40.000, så 50.000 dollars.

Igen et spring op til 75.000 dollars – og så blev det alvorligt.

Næste bud var nemlig 160.000 dollars.

Det var en duel mellem Gregersen og den amerikanske træner Rene Allard.

170.000 dollars – så 180.000 dollars.

Og derefter fortsatte budkrigen med intervaller med 5.000 dollars – Gregersen havde buddet på 200.000 dollars.

Der gik noget der varede som en evighed inden Allard bød 205.000 dollars.

Men Gregersen var hurtig til at byde over – 210.000 dollars.

Og i bar ærgrelse over at have tabt kampen, forlod Allard hurtigt auktionslokalet!

Keld Gregersen udfylder salgspapirerne umiddelbart efter hammerslaget

210.000 dollars – 1.36 millioner kroner – er den højeste pris en dansk travsportsmand nogensinde har betalt på en auktion for en åring!

Gregersens køb kom til at overstråle de to andre danske køb på auktionen – Gunner Christiansens Stonefire US til 33.000 dollars og Henrik Friis’ Faithfull Pete til 8.000 dollars.

Det flotte indkøb skulle naturligvis markeres, og Keld Gregersen var vært ved en uofficiel reception på auktionsområdet, der kom til at strække sig så lang tid, at lyset omkring os blev slukket!!

Fra den uofficielle reception- Gordon Dahl, Keld Gregersen, redaktøren, Knud Erik Ravn, Freddy Christensen, Gunner Christiansen, Claus Kolin, Morten Friis og siddende Henrik Friis. Foto Frank Kjelde.

Såvel Coventry Hall som Stonefire US bliver i USA, mens Faithfull Pete i første omgang køres til New Jersey og herefter skal flyves til Europa, og når den komme til Danmark skal den i træning hos John Friis.

Såvel Stonefire US som Faithfull Pete bliver anpartsheste.

Coventry Hall bliver i USA, hvor den skal trænes af Åke Svanstedt, hvis hjælpetræner Ole G. Jensen var behjælpelig med at få papirarbejdet efter auktionen lavet færdig.

Nogle timer efter Keld Gregersen havde købt Coventry Hall kunne han glæde sig over, at hans Dumbo kom flyvende til en andenplads i Dansk Trav Kriterium.

I eftermiddag er der sæsonfinale på The Red Mile med bl.a. Kentucky Futurity for såvel hingste som hopper og med USA’s bedste 3-åringer til start.