TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Nye navne i top

af | 27. jun 2017 | Nyheder

I mange år har de fremtrædende navne på Bornholm været Stefan Lind-Holm og Frank Mikkelsen, men sidste år var sidstnævnte skadet og nåede ingenting, mens “Skipper” ganske vist var med i toppen på amatørlisten, men måtte se championatet gå til John Mikkelsen.

I år er Frank Mikkelsen tilbage på klippeøens trone og han vinder flere løb end nogen anden, hvilket vil sige 12 løb i foreløbig 51 starter og i aften har han da også ganske gode muligheder for at udbygge denne føring.

Men på amatørlisten er udskiftningen endnu mere udtalt og selv om Kenn Christoffersen har været med i mange år så er han ny i toppen på listen og følges skarpt af endnu en “ny”, nemlig unge Laura Pedersen.

Frank indleder

Det er primært først på dagen Frank Mikkelsen skal vinde de løb han skal. Vi anser i hvert fald Bornholm Nu (Torvald Palema) i 1. løb og Unique Globe (Golden Globe) i 4. løb som hans bedste chancer.

Kenn og Laura

Skal Kenn Christoffersen på æresrunde denne aften kan det være i 2.løb med Wilbur (Pine Chip), der står med tre sejre i de sidste fire starter og  hvis Laura Pedersen gør sig tanker om sejrsbuketter ligger det bedst for i 3. løb, hvor hun kører Aura Baunely (Deliberate Speed), der har været som forvandlet i de sidste to starter, der begge er endt med sejr.

Yderste spor i anden række kan dog give lidt problemer, men det virker som hendes bedste chance.

Løbene køres i aften fra kl. 18.10 til ca. 20.58.

Baneprogrammet kan downloades her: Baneprogram