TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ny galop for Apapmand

af | 13. okt 2016 | Nyheder

For anden gang i træk galoperede Apapmand med Anders F. Jensen og blev diskvalificeret, da den onsdag aften var til start på Jägersro.

-Apapmand varmede vældigt fint op, og inden løbet var jeg meget optimistisk med hensyn til vore chancer, fortæller Anders F. Jensen til travservice.

-Men han var ikke så fin, da det gjaldt. Måske fordi banen var blevet våd, og det ynder han ikke. Alligevel så det fint ud for os, men da Untersteiner trak Habitat ud foran os med små 500 meter tilbage, galoperede Apapmand bare. Måske fordi han fik jord i hovedet, siger Anders F. Jensen.

-Det var ærgerligt, men sådan er det bare. Han er ikke anmeldt til Grand Circle, og jeg ved faktisk ikke, om han skal starte mere i år. Nu får vi se, slutter Anders F. Jensen.

Løbets anden danske deltager, Apollo Damgaard med Axel Jacobsen har derimod fortsat engagement i Grand Circle Championatet, der skal køres i Skive senere på måneden.

Apollo Damgaard blev nummer fem i 1.13.2a/1640 m og tjente 5.000 SEK.

Løbet vandtes meget sikkert af Day or Night In (Muscle Hill) med Johan Untersteiner, der sad i spids fra start. Vindertiden 1.11.8.

Europa-debutanten Habitat med Peter Untersteiner lå på en andenplads løbet igennem, og klarede også denne placering i 1.12.3 foran Pajas Face i 1.12.4.