TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ny dopingsag i DTC

af | 25. okt 2016 | Nyheder

Endnu en professionel travtræner er blevet idømt en stor bøde samt en udelukkelse efter at have haft besøg af DTCs dopingjægere.

Denne gang er det Charlottenlund-træneren Ken Ecce, der er faldet i unåde hos DTC, og er blevet idømt en bøde på 25.000 kroner samt udelukket en måned.

Ken Ecce -.Arkiv Kanal 75

Ken Ecce -.Arkiv Kanal 75

Ken Ecce’s forseelse drejer sig om en overtrædelse af karenstiden.

I modsætning til tidligere domme har DTC ikke haft held til at få lagt lå på denne sag, men endnu ønsker Ken Ecce dog ikke at udtale sig ret meget om den.

-Jeg skal først tale med min advokat inden jeg vil kommentere dommen, og jeg har endnu ikke kunnet få fat på ham, siger Ken Ecce til travservice.

Sagen omhandler en behandling af Amazing Dynamite, der er foretaget i tiden mellem afviklingen af 4 års Prøven og Jydsk 4-årings Grand Prix på Jydsk Væddeløbsbane.

Dette har DTC konstateret ved et uanmeldt besøg hos Ken Ecce den 25. august – det var nogle dage inden Amazing Dynamite skulle starte i Dansk Trav Derby.

Her interesserede DTC sig især for behandlingshistorikken på Amazing Dynamite, og det var her man fandt en overtrædelse af karenstiden for behandling.

Ved samme lejlighed blev der også taget en dopingprøve på Amazing Dynamite, der viste sig negativ.

I øvrigt galoperede Amazing Dynamite i Jydsk 4-årings Grand Prix og opgav.