TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

NFT-besparelser for 550.000

af | 13. aug 2014 | Nyheder

car-center_racetrack

Nykøbing F-banen, Car Center Racetrack har nu indsendt deres budgetforslag til Dansk Hestevæddeløb. Banen har fundet besparelser på cirka 550.000 kroner i forhold til dagens budget. Det skriver direktør Dennis Stensbæk i pressemeddelelse, som vi gengiver her.

Så har Car-Center Racetrack indsendt vores forslag til budget for fremtiden til Dansk Hestevæddeløb og lad os bare sige med det samme, at vi er stolte af resultatet.

Allerede i 2015 er det lykkedes at finde besparelser/øgede indtægter for ca. 550.000 kr. og et kig ud i fremtiden viser, at vi i 2018 satser på at kunne holde Car-Center Racetrack kørende for bare 2 mill. i præmie-/driftstilskud.

Vi føler os overbevist om, at vi har gjort hvad der skal til og håber blot, at de øvrige baner har lagt sig ligeså meget i selen som bestyrelsen og ledelsen på Car-Center Racetrack.

Dansk væddeløb har ikke råd til at lukke baner, og før den allersidste sten er vendt, vil Car-Center Racetrack fighte lige til målstregen.

Hestesporten på Lolland-Falster og Sydsjælland er et vigtigt lys i den lagkage, der hedder hestevæddeløb, og det er lige fra opdrætterens glæde over et føl og indtil det slutter karrieren mv.

Som det sidste nye har vi så erfaret, at man helt vil fjerne banespilsprovenuet fra alle baner, hvilket jo gør, at de sidste måneders arbejde rundt omkring på banerne med at finde besparelser/indtægter sandsynligvis sætter alle tænkte scenarier flere millioner bagud.

Er politikerne ude på helt at lukke dansk hestevæddeløb?

Er det ikke nu vi skal have spillet tilbage på egne hænder ? Ellers virker løbet til at være kørt – ikke kun for Car-Center Racetrack, men for samtlige baner.

Dennis Stenbæk
Direktør