TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Mistillid til DTC-formand

af | Nyheder

Tilliden til Knud Erik Ravn som formand for Dansk Travsports Centralforbund er væk efter mandagens HFF-møde, hvor det kom frem, at en enig bestyrelse i HFF havde besluttet at lukke to baner.

Knud Erik Ravn sidder som repræsentant for travsporten i HFF – og har således været med til at træffe beslutningen om lukning af såvel banerne i såvel Billund som i Nykøbing.

– Og det finder vi stærkt kritisabelt og har derfor udtryk mistillid til Knud Erik Ravn, siger Peter B. Wilhelmsen, der er formand for landets største travbane, Charlottenlund Travbane.

– Som travsportens mand burde han have bedt om en time-out for at afstemme situationen med sin bestyrelse, men det er slet ikke sket. Knud Erik Ravn har accepteret det forslag som bestyrelsesformanden i HFF har lagt frem, og det er stærkt kritisabelt.

– Det rigtige havde været, at Knud Erik Ravn havde bedt om at få tid til at gå tilbage sin bestyrelse, der i samarbejde med de berørte baner kunne få lejlighed til at undersøge mulighederne om en alternativ løsning på forhånd.

– Nu har man fået trukket afgørelsen om lukning ned over hovedet på de to baner uden at de har været hørt på forhånd, og det finder vi i travsporten dybt kritisabelt, siger Peter B Wilhelmsen videre.

– Efter min opfattelse, så har Knud Erik Ravn nu spillet fallit og må tage sit gode tøj og gå fra posten som formand for Dansk Travsports Centralforbund.

– I den forbindelse vil jeg også sige, at jeg mener, at man burde slå DTC, Dansk Galop, HFF og Dansk Hestevæddeløb sammen og derved opnå nogle administrative besparelser, slutter Peter B. Wilhelmsen.

Travservice.dk  har bedt Knud Erik Ravn om en kommentar til Peter B Wilhelmsens udtalelser, men han ønsker ikke at udtale sig.