TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Millionhest verdens hurtigste

af | 10. maj 2014 | Nyheder

Den amerikanske 3-åring Trixton der som åring kostede 360.000 dollars – eller små 2 millioner kroner – blev i nat verdens hurtigste i årgangen, da den vandt John Simpson Memorial på The Meadowlands.

Trixton, der ejes af svenske Stall Zets amerikanske selskab Brixton og Christina Takter, vandt sikkert i 1.09.2 med Jimmy Takter i sulkyen og var næsten 11 længder foran nummer to i mål!

Det var årets anden start for Trixton, der indledte med en andenplads.

Trixton vandt i nat i fornemme 1.09.2 er og nu verdens hurtigste 3-åring i 2014. Lisa Photo

Trixton vandt i nat i fornemme 1.09.2 er og nu verdens hurtigste 3-åring i 2014. Lisa Photo

Vindertiden er årets hidtil bedste for en 3-åring og en klækkelig forbedring af den eksisterende notering for en 3-åring i 2014, der var på 1.10.5 og sat af Odds on Amethyst (Muscle Hill), hvis moder, Mystical Sunshine nu ejes af Thomas Lind-Holm, Stutteri Dust.

I fjor startede den store brune hingst Trixton, 8 gange og vandt 4 sejre og tjente 53.867 dollars – den løb som vinder 1.11.3.

Med en prislap på 360.000 dollars – den største i sin årgang – har forventningerne til Trixton været store.

Den er efter Muscle Hill – Emili Cas El, – moderen  er helsøster til de kendte avlshingste Andover Hall, Conway Hall og Angus Hall.

Med fredagens sejr bragte Trixton sig ind i billedet til The Hambletonian, hvor Johnny Takter har storfavoritten Father Patrick (Cantab Hall), der endnu ikke har startet i toto-løb i år, men som i dag – lørdag –  er ude i sin anden Qualifier på The Meadowlands.