TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Millionerne ruller på Vincennes

af | 22. jun 2014 | Nyheder

Det er en af årets største løbsdage på Vincennes i eftermiddag. I de ni løb køres der i alt om 17. millioner kroner eller mere end det årlige præmiebudget på Charlottenlund Travbane.

Un-Mec-dheripre

Er Un Mec d’Heripre klar til ny sejr på Vincennes?. Arkiv Gerard Forni

Det er en perlerække af storløb, der bydes på i eftermiddag.

Det højst doterede løb er Prix du President de la Republique om 240.000 Euro – et monteløb for 4-åringer over 2850 meter med 18 heste til start.

Favorit er A Nous Deux (Goetmals Wood) med Nathalie Henry i sadlen, der ejes af Jean Pierre Dubois og trænes af Ron Kuiper.

A Nous Deux, der har vundet fem af sine otte seneste starter, har den gode hoppe Nina Madrik (In Love With You) 1.13.6 – 522.600 Euro som moder, og hun er hendes tredje afkom.

Også 3-åringerne skal dyste om store penge i monte.

I Prix d’Essai over 2175 m med en samlet præmiesum på 200.000 Euro er Bird Parker (Ready Cash) Yoann Lebourgeois favorit – den har senest vundet St Leger doteret med 150.000 Euro i samlet præmiesum i Caen.

Den franske hurtigklasse mødes i sulkyløbet Prix Rene Ballaire over 2100 m auto og med en samlet præmiesum på 200.000 Euro.

Her skal Un Mec d’Heripre med Franck Nivard søge at revanchere sig for galoppen i opløbssvinget i Oslo Grand Prix.

Den udfordres bl.a. af Uhlan du Val (Baccarat du Pont) med Cedric Megissier, der senest vandt Prix Chambon P på Vincennes i 1.11.9 over 2850 m!!

Der er også et stort sulkyløb for de bedste 3-åringer, Prix Cappucine over 2700 m om 200.000 Euro. Her kan Brillantissime (Ready Cash) med Jos Verbeeck være et godt bud på sejren.

Og så er det i dag statuen af legenden Ourasi afsløres på Vincennes.

Statuen er i den forløbe uge bragt på plads på banen, men på vejen blev den kørt rundt til kendte steder i Paris som reklame for søndagens program på Vincennes.

Oå vej til Vincennes passerede statuen af Ourasi Triumfbuen.

Oå vej til Vincennes passerede statuen af Ourasi Triumfbuen.