TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Mikkelsen-festival på Bornholm

af | 3. maj 2014 | Nyheder

Sol og lysegrønne bøgetræer lokkede mange mennesker til trav på Bornholms Brand Park, og de hyggede sig også, selvom der blæste en frisk vind fra vest.   2014-05-03 Publikum

Publikum blev vidne til en række gode løb med sidste års bornholmsmester Max Brogård (Chipmate) som det sportslige højdepunkt. Trods startplads i anden række kunne Frank Mikkelsen efter 500 meter overtage føringen i løbet og trække fra i opløbet til en overlegen sejr.

Frank Mikkelsen vandt også med San Siro (Deliberate Speed) og Shira Amos (Mastery), og da lillebror John Mikkelsen sejrede med Spiderman Flamingo (Carmody Lobell) og Lonely Simoni (Gill’s Victory) vandt brødrene Mikkelsen altså fem af løbene.

Mads Petersen tog ligesom John Mikkelsen en dobbeltsejr. I ungdomsløbet var det Silver Game (Climbing Bud), der indfriede favoritværdigheden efter et defensivt løb sidst i feltet og en stærk spurt over den sidste omgang. Længe førende Prix D’Simoni med Mette Berg Thiesen blev en tapper anden.

Anden sejr på dagen til Mads Petersen kom med Pomerol (Juliano Star), der trods en langsom start og en galop efter 500 meter kunne sendes til front efter 1000 meter. Derefter var det spil til et mål, og Pomerol vandt en sikker sejr.

2014-05-03 Silver Game