TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Michelle: Nervepirrende

af | 6. jul 2014 | Nyheder

Det var nogle nervepirrende minutter for Michelle Mønster på Enghien-banen i Paris lørdag eftermiddag, imens hun gik og ventede på resultatet fra Repay Mercis løb.

Michelle Mønster med Repay Merci. Foro Gerard Forni

Michelle Mønster med Repay Merci venter på resultatet. Foro Gerard Forni

Repay Merci passerede målstregen side om side med Swedishman, og med det blotte øje var det umuligt at se, hvem der havde vundet.

Kort tid efter forlød det dog, at Swedishman var vinderen, men den meddelelse blev trukket tilbage.

– Uha det var spændende – jeg var egentlig meget godt tilfreds med, at Repay var blevet nummer to, for det var jo hans første start hernede, men nu blev det jo en nervepirrende ventetid på at høre resultatet. Det tog over en halv time, før resultatet kom. – At det blev dødt løb var stort for os, siger Michelle Mønster.

– Fabrice (Souloy red anm.) havde sagt til kusken, Athony Barrier, at han bare skulle køre et prepare-løb med Repay Merci, for at se, hvor hesten var henne i den franske konkurrence.

Barrier havde fået at vide, han skulle køre et indvendigt løb, og så kunne han forsøge at angribe i opløbet.

– På et tidspunkt gik Barrier ud i andet spor, og Repay fik dødens, men heldigvis kom Amour d’Occagnes med Christophe Martens og løste ham af. Det var Fabrice glad for. Han sagde, at Martens er en offensiv kusk, og nu ville sørge for tempoet.

– I opløbet trak Barrier Repay Merci ud til angreb, og målstregen skulle vel blot have været en meter længere væk, så havde han vundet.

Dødt løb mellem udvendige Repay Merci og Swedishman

Dødt løb mellem udvendige Repay Merci og Swedishman

– Men jeg er nu meget glad og tilfreds med hestens indsats – ja, som nævnt så havde jeg været tilfreds med en andenplads, siger Michelle Mønster.

– Repay Merci har taget lørdagens løb fint – jeg kan ikke mærke på ham, at han har startet. Han er anmeldt til løb den 19. juli på Enghien, men om han skal starte er udelukkende op til Fabrice.

 

 

 

Michelle Mønster passer såvel Repay Merci som Rocky P H, der nyligt er sendt i træning hos Fabrice Souloy samt ex-danske PIngus Vang og svenske Kalypso Face.

 

Læs artiklen – Lange dage hos Souloyklik her