TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Michael Larsen vandt med stærk debutant

af | 14. apr 2019 | Nyheder

Den dansk/tyske træner Michael Larsen vandt med en fin debutant på Mariendorf-banen i Berlin søndag – en hest, der er blevet tilkørt og trænet op hos Henrik Thomsen på Falster

Michael Larsen –

Det er ikke hverdagskost at se en debutant vinde i 1.15.2a/1900 m – og så i april måned i Tyskland.

Det skete på Mariendorf-banen i Berlin i søndagens 5. løb, der bar navnet, Julie Christie Rennen.

Her kunne Michael Larsen bringe den 4-årige hoppe, Lisa Lisieux (Ready Cash) til sikker sejr i 1.15.2a/1900 m foran en anden debutant, den 3-årige Englishtown (Sam Bourbon) med Michael Nimczyk i 1.15.4.

-Det blev en meget sikker sejr og den sidste kilometer, som vi kørte efter 1.14 sad i jeg i dødens med hende og alligevel vandt vi sikkert, fortæller Michael Larsen fra Tyskland.

-Lisa Lisieux har haft sine problemer, og det er derfor hun først starter nu. Jeg havde hende til tilkørsel og optræning hos Henrik Thomsen på Falster og tog hende tilbage sidste sommer. Desværre har hun døjet med nogle problemer med benene, men dem har vi fået sat skik på, og så har hun en lidt besværlig gangart, der gør, at man ikke bare lige kan tage i hende undervejs, siger Michael Larsen.

-Lisa Lisieux indeholder enorm kapacitet, og kan vi få det hele til at stemme for hende, så tror jeg, at hun når meget langt, slutter Michael Larsen.

Udover Michael Larsen og Henrik Thomsen, så er der et andet link til Danmark i Lisa Lisieux.

Hendes oldemoder er nemlig den gode danske hoppe fra 1983, Kasja (Super Lance), der blev solgt til Tyskland og efter en fin løbskarriere har hun fået 11 føl og hendes blod kan altså fortsat spores i dagens travsport.