TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Magiccarpetride imponerede stort

af | 27. sep 2014 | Nyheder

Dagens største præstation i V75-finalerne på Solvalla stod Anders Pedersen-trænede Magiccarpetride med Erik Adielsson for, da den løb alene foran feltet den sidste omgang og vandt i fine 1.12.0. Frozen med Jeppe Juel målfotoslået til andenplads i Bronsdivisionen.

Magiccarpertride med Erik dielsson på vej mod sejren i Silverdivisionen. Kanal 75

Magiccarpertride med Erik dielsson på vej mod sejren i Silverdivisionen. Kanal 75

Danske heste og kuske markerede sig flot i V75-finalerne på Solvalla, men uden at genere nogen af de øvrige, så var det Magiccarpetride, der stod for eftermiddagens præstation.

Den 8-årige hingst, der er ¾ broder til bl.a. Wishing Stone, har gennem karrieren haft store problemer med sin hals, men træner Anders Pedersen er lykkes med at få styr på problemet, og har nu i Magiccarpetride en hest, der er på vej op i Gulddivisionen.

Magiccarpetride (Angus Hall) var førende ud på sidste omgang, men var blevet tændt efter at have afvist angreb, og pludselig var den 20 meter alene i spids.

Magiccarpetride lå hårdt på biddet for Erik Adielsson, og da den passerede 1500 m viste klokken 1.10.9!

Ene forsøgte Underpaid Hanover med Bjørn Goop at fange Magiccarpetride, men det kunne den ikke, og sejren var sikker i 1.12.0a/2140 m – præmie 220.000 SEK.

En glad Anders Pedersen efter sejren. Kanal 75

En glad Anders Pedersen efter sejren. Kanal 75

– Det er fantastisk det her – det er helt ubeskriveligt stort for mig, sagde en rørt Anders Pedersen efter sejren. – Der har været så mange problemer gennem tiden med denne hest, men det ser ud til at jeg har fundet nøglen til ham. – Uha, det er stort det, der er sket her i dag.

– Jeg kom her med to heste, og de er blevet hhv. nummer et og tre i deres respektive løb – jo, det er en stor dag for mig, sluttede Anders Pedersen.

Anders Pedersens anden starter var Twilight Magic som Flemming Jensen kørte ind på en tredjeplads i Klasse II.

Det gav 50.000 SEK i præmie, så Anders Pedersens lille stald kørte 270.000 SEK ind denne lørdag på Solvalla.

Peter Jensen-trænede Frozen (Orlando Vici) havde også fortjent at komme i vindercirklen.

Frozen leverede også en toppræstation fra dødens på Jeppas Maxi, og havde slået denne ind i opløbet, men den speed som rygkørte Riff Kronos (Dream Vacation) med Veijo Heiskanen klarede Frozen ikke at stå imod, om end der måtte målfoto til for at afgøre indløbsrækkefølgen.

100.000 SEK til Frozen.

Frozen med Jeppe Juel blev slået mindst mulit af rygkørte Riff Kronos med Heiskanen. Kanal 75

Frozen med Jeppe Juel blev slået mindst mulit af rygkørte Riff Kronos med Heiskanen. Kanal 75

Det fik de to Flemming Jensen-heste Red Rapide (Daguet Rapide) og Roxie Lavec (Goetmals Wood) også.

Red Rapide var handicappet af startpladsen i anden række, mens storfavoritten Coldtown(Cantab Hall) med Jorma Kontio fik et sukkerløb i andet par udvendigt.

Med 650 m tilbage sendte Jensen Red Rapide frem, men parret fik fjerde spor ved indgangen til opløbssvinget samt svar af Coldtown, og snart var det kun de to, det drejede sig om.

Indvendige Coldtown forsvarede sig, og op mod mål var det tydeligt, at Red Rapide havde udspillet sine vinderchancer. Coldtown sejrede i 1.12.2a/2140 m foran Red Rapide i 1.12.3, der var tæt på at blive fanget af en stærkt afsluttende staldkammerat, Evens First Boy med Johnny Takter i samme tid. Den fik 50.000 SEK i præmie.

Roxie Lavec med Kenneth Haugstad lå undervejs i dødens i Diamantstoet, men rundt i opløbssvinget overtog hun føringen med Caddie Girl (Love You) med Veijo Heiskanen lige efter sig.

Caddie Girl, der havde lunet sig i ryg, kunne afgøre sikkert til i sejr i 1.13.3/2140 m foran Roxie Lavec i 1.13.4.

Flemming Jensens anden deltager, Jumble Ås (Tagliabue) sluttede godt af fra tillæg til en fjerdeplads i 1.13.0/2160 m – præmie 26.500 SEK.

Flemming Jensen var også ude i Gulddivisionen med veteranen Nouvelle Pelle (Juliano Star), hvor Standout (Ganymede) med Ulf Ohlsson var den store favorit.

Den smed imidlertid geværet ind i opløbet, hvor On Track Piraten (Kool du Caux) med Johnny Takter gik frem til let sejr i 1.13.3/2140 m –præmie 250.000 SEK.

Nouvelle Pelle besatte tredjepladsen i 1.11.8 og fik 62.500 SEK for det. Delvist danskejede Standout blev nummer fire i 1.11.9 . præmie 31.500 SEK.