TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Lindhardts farvel til Skive

af | 19. feb 2016 | Nyheder

I eftermiddag takker Christina og Christian Lindhardt af på Skive Trav for at starte en ny tilværelse som privattræner på det store tyske Gestüt Lasbek. Der er reception i stalden i forbindelse med fredagens løb. Og måske kan en Lindhardt også slutte tilværelsen som Skibonit med en sejr!

13 år er der gået siden Christian Lindhardt etablerede sig som travtræner på Skive Trav.

Gennem årene har han og hustruen Christina manifisteret sig i løbene – ikke blot i Danmark, men også i Sverige, Norge og Tyskland.

Nu har et jobtilbud med start den 1. marts fra et af Tysklands mest respekterede stutterier, Gestüt Lasbek, der ejes af milliardæren Günther Herz fået Familien Lindhardt til at rykke teltpælene op fra Skive for at flytte over grænsen til Schleswig-Holsten, hvor Lasbek-stutteriet ligger.

Christian Lindhardt siger farvel til Skive

Christian Lindhardt siger farvel til Skive

I eftermiddag er det derfor sidste gang Christian Lindhardt kører som Skive-træner, når der er løb med Nordisk Spil på Skive Trav fra klokken 15.45.

Og under løbene inviterer Christina og Christian Lindhardt til en uformel reception i stalden.

Christian Lindhardt skal i sulkyen fire gange i løbet af eftermiddagen, og han håber på at kunne vinde løb på denne specielle løbsdag.

-Dave Briggs i 6. løb kan meget vel være med på stregen, siger Christian Lindhardt. -Jeg startede ham i Aalborg for tre uger siden, og han gik godt, men trængte til løbet. Han er bedre til i dag, og jeg tror faktisk på ret så god en chance med ham.

Efter løbet går Dave Briggs i øvrigt i træning hos Morten Juul.

De heste, som Christian Lindhardt har haft i sin varetægt, er ved at blive flyttet til enten andre trænere eller de går hjem til deres ejere. Nogle er også solgt – et par stykker er faktisk på salgslisten endnu.

-Det er Wozniaki og Shining Star, fortæller Christian Lindhardt.

Der er 10 løb på programmet på Skive Trav og baneprogrammet kan downloades på dette link – klik her