TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Lidt, men godt på Fyn

af | 18. apr 2014 | Nyheder

fyensvaeddelobsbane

Fynsk Langfredag er vel dét, som man man kalde eftermiddagens lille, men spændende program på Fyens Væddeløbsbane. Der er denne gang ikke tale om nordisk spil, men så skal man til gengæld heller ikke dele gevinsterne med svenskerne …

Trods små felter er der som nævnt flere spændende heste til start. Det handler ikke mindst om sidste års første 2-årsvinder Vivo Torkdahl, der sæsondebuterer efter et godkendt rutineløb for et par uger siden.

Tidligere på dagen har Frantz Praem også et andet treårstalent til start i form af Wannabe Butcher, der på en såkaldt sportslørdag debuterede med sejr for træneren selv. Nu sætter Birger Jørgensen sig op, og generelt ligner det på forhånd en udbytterig dag for landschampionen. Jørgensen er vindertippet fire gange i baneprogrammet.

Der er også gensyn med Ole Benders Troja Cæsar, der netop er kåret til Månedens Hest i Danmark i marts måned af de officielle hestesportsmedier. Det bliver spændende at se, om det bliver til tredje sejr i træk til den evnerige Lets Go-datter.

Fyens Væddeløbsbane indleder med første start kl. 13.15.

Baneprogram: KLIK HER