TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Legeværk for Sebastian K

af | 12. jul 2014 | Nyheder

Sebastian K og Åke Svanstedt fortsætter deres triumftog i Nord Amerika og i nat vandt parret legende let det ene af to kvalifikationsløb til The Maple Leaf Trot på Mohawk-banen i Toronto.

Åke Svanstedt sendte Sebastian K (Korean)  til spids fra det udvendige startspor 6 og her blev parret let løbet ud.

Hvis der var tale om optræk til spænding om udfaldet, så var det, da Archangel med Sylvain Fillion på opløbshjørnet kom frem udvendigt på Sebastian K, men ned gennem opløbet trak Sebastian K let fra til sikker sejr i 1.09.8 – fire længder foran Creatine (Andover Hall) med Mike Lachance  i 1.10.3 og Archangel (Credit Winner) i 1.10.5

Wishing Stone med Ron Waples lå på en femteplads undervejs, og på en afslutning efter 1.06.6 – det samme som Sebastian k gjorde i spids . blev Wishing Stone nummer fire i 1.10.7.

Se løbet – klik her

Modern Family med Jason MacDonald var spillet til favorit i det andet kvalifikationsløb, men efter at have været blevet brugt hårdt fra start og igen på langsiden, så fik den ikke med udfaldet at gøre.

Næstfavoritten Marke Share (Revenue) med Tim Tetrick blev taget roligt fra start, men efter halvdelen af løbet var afviklet sendte Tetrick Hambletonianvinderen frem og ind på opløbet var parret i spids og kunne trække fra til klar sejr i 1.10.2 efter en afslutning i 1.06.6. Mister Herbie (Here Comes Herbie) med Steve Condren nummer to i 1.10.5, mens Undercover Strik (Striking Sahbra) med D McNair blev nummer tre i 1.10.8.

Se løbet . klik her

Efter kvalifikationsløbene kom startlisten til finalen  i Maple Leaf Trot med en samlet præmiesum på $603,000  til at se sådan ud
1. Sebastian K
2. Market Share
3. Intimidate
4. Archangel
5. Wishing Stone
6. Mister Herbie
7. Creatine
8. Undercover Strike
9. Flanagan Memory
10. Modern Family