TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ken Ecce sygemeldt

af | 4. apr 2019 | Nyheder

Ken Ecce har mange heste til start i weekenden, men må nøjes med at følge løbene fra sidelinjen.

-Lægerne ved faktisk ikke 100 % hvad det er jeg fejler, men jeg er svimmel og når jeg drejer hovedet, mister jeg balancen, siger Ken Ecce til Travservice.dk.

-Jeg har det egentlig OK og så alligevel ikke; det er lidt som at gå rundt og være beruset.

-Heldigvis er det blevet konstateret, at det ikke er en ny blodprop (Ken Ecce blev ramt af en blodprop i midten af december måned i fjor, red.) da jeg var til CT-scanning i sidste uge, men man er ikke helt sikker på hvad det så er. Virus på balancenerven er en mulighed, men de har også talt om øresten, så nu må vi se hvad de finder ud af. I dag har jeg været til en ny scanning og dén får jeg svar på på mandag.

Ken Ecce har i alt syv heste til start på Lunden i morgen, hvor bl.a. Kasper K. Andersen og Mads Hviid Nielsen er hyret som kuske, men Victor Ecce får også chancen bag Quantum Glider og Enough Cash i prøveløbet.

Søndag gælder det Liga-finalerne i Aalborg, hvor Jeppe Juel sidder op bag Ken Ecce-trænede California Bond, der har indledt sæsonen flot med tre sejre i seks starter.

-Jeg håber snart de finder ud af hvad der er galt; det er stressende at gå på den her måde, men jeg kan jo ikke helt holde mig væk og er med i hverdagen så meget jeg kan, siger Ken Ecce.

-Men jeg tør sgu ikke køre løb for tiden; jeg reagerer jo ikke lige så hurtigt som jeg normalt gør og vil ikke udsætte andre for fare.