TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Jeppe Juels forvandlingsnummer

af | 27. sep 2017 | Nyheder

Jeppe Juel har virkelig fået gang i den 6-årige svenske Onceforall Face, som han fik i træning i midten af maj måned. I aftes vandt parret på Jägersro.

Onceforall Face (Viking Kronos) er klassisk vinder, idet den som 2-åring vandt Svensk Opdrætningsløb.

Men efter 2-årssæsonen var der ikke meget, der fungerede for den talentfulde hest, der ikke vandt løb som 3-åring, kun et enkelt som 4-åring og som 5-åring løb uden sejr i 20 starter.

Den 19. maj kom Onceforall Face i træning hos Jeppe Juel, der første gang startede den på Harald Lund Mindeløb-dagen på Falster.

Da blev det til galop og en henvisning til Prøveløb.

Men efter prøveløbet er det bare gået godt!

Tre starter er resulteret i to sejre og en andenplads.

Onceforall Face med Jeppe Juel vinder sikkert på Jägersro. Foto Jägersro.

Sejren i aftes på Jägersro blev vundet på imponerende vis.

I dødens hele vejen.

Men alligevel kunne Onceforall Face med Jeppe Juel nedkæmpe førende Augustus F med Johnny Takter og vinde i 1.12.9a/2140 m – præmie 30.000 SEK.

-Følte allerede i sidste sving, at jeg havde mange kræfter tilbage i ham og troede på sejr, sagde Jeppe Juel efter løbet.

I samme løb var Marc Bæk Nielsen-trænede Need for Speed med Ken Ecce nummer seks i 1.13.5 – præmie 2.700 SEK, mens Pioneer FH med Preben Kjærsgaard slyngede sig i galop fra start.

Svend Dyhrberg fik sejr til stalden i et jockey-løb, hvor Fredrik Berg bragte Lill Hugo (Adams Hall) til sejr i 1.14.1a/2140 m – her var Ken Ecce-trænede Twin Peaks (Jorma Juniesjö nummer tre i 1.14.4 – præmie 8.000 SEK.

På femtepladsen Heidi Andersens Samson Kaski med Joakim Grannlund i 1.14.8 – præmie 3.200 SEK.