TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Jensen regerer på Åby

af | 16. aug 2014 | Nyheder

Fredagsduellen hed dagens hovedbegivenhed på Åby Travet fredag eftermiddag, og vel efterhånden meget symptomatisk for den succes som Flemming Jensen har ved sine besøg på Gøteborg-bane, så var det to heste fra hans stald, der kom til at duellere.

flemmingjensen

Flemming Jensne styter på Åby Travet!

Meget forudseende havde Flemming Jensen ladet Johnny Takter køre MT Follow Me (Lindy Lane) i den første indledende afdeling, hvor Jensen selv kørte Bully Beatdown.

MT Follow Me vandt i 1.12.9a/2140 m, mens Bully Beatdown galoperede og sluttede uplaceret.

I den anden indledende afdeling slog Flemming Jensen så til med Roxy Hill (Ganymede), der sejrede i 1.13.8a/2140 m.’

Herefter mødtes MT Follow Me og Roxy Hill i en finale over 1640 m og med 40.000 SEK i førstepræmie.

Johnny Takter bag MT Follow Me tog spids, men blev til slut overspeedet af Roxy Hill, der sejrede i 1.13.2a/1640m, mens MT Follow Me noteredes for 1.13.4.

Roxy Hill, der i Funny Hill har samme moder som bl.a. tophesten Montgomery Hill (Sj’s Photo)ejes af Knud Erik Bredahl og er opdrættet af Stutteri Sun Hill.

Flemming Jensen fik også sejr med hjem, da Roto (Rotation) vandt lærlingeløbet med Jan Hansen i 1.13.5a/1640 m.

Det blev yderligere til en dansk sejr, da Niels Thomsens Global Ride (Credit Winner) med Erik Adielsson sejrede i 1.16,1/2140 m – præmie 25.000 SEK.

Global Ride, der trænes af Tomas Malmqvist, debuterede den 1. august på Lunden med sejr for Kasper K Andersen, og er således fortsat ubesejret i karrieren.