TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

It’s magic!

af | 13. sep 2014 | Nyheder

Anders Pedersen

Anders Pedersen

Træner Anders Pedersen var en glad mand, da han forlod Färjestad-banen i eftermiddag. Med sig hjem i transporten havde han nemlig Magic Carpet Ride, der sejrede i Sølvdivisionen samt Twilight Magic, der blev nummer to i Klasse II.

Jorma Kontio havde fået opgaven bag Anders Pedersens to heste, og med lidt stød kunne det være blevet til to sejre.

Twilight Magic fik nemlig et hårdt løb i dødens, og så ud til at gå mod sejr, da den blev overspeedet af Global Patriot (Dream Vacation) med Magnus Johansson, der sejrede i 1.12.0a/1640 m.

Twilight Magic besatte andenpladsen i 1.12.3 og fik 50.000 SEK i præmie.

Løbet blev indledte i et for klassen vanvittigt tempo af Supermede, der tilbagelagde de første 500 m efter 1.06.6 og kilometeren efter 1.10.0.

Og hele tiden var Twilight Magic godt med fremme.

Derimod fik Magic Carpet Ride serveret et sukkerløb i anden/tredje par udvendigt af Kontio. Angrebet blev sat ind med 550 meter tilbage og ind på opløbet havde Magic Carpet Ride grebet, og den sejrede sikkert i 1.10.9a/1640 m – præmie 125.000 SEK.

Magic Carpet Ride er en 8-årige 3/4 broder til Make it Happen, faderen til årets svenske derbyvinder. En anden broder til dem kender vi særdeles godt, nemlig Wishing Stone, der efter et par år her i Europa nu fortsætter karrieren i USA.

Magic Carpet Ride, der kostede 63.000 dollars, som åring, indledte sin løbskarriere i USA hos Dewayne Minor.

Den startede i alt 29 gange og vandt seks sejre, tjente 145.299 dollars og fik vinderrekord 1.11.1

Magic Carpet Ride, der fortsat ejes af Stald Cowboyland, har karrieren igennem slidt med halsproblemer, men det ser ud til at Anders Pedersen har fundet nøglen til problemet.

Magic Carpet Ride har virket i avlen i både Danmark og Sverige. Herhjemme er han bl.a. fader til den 2-årige Alleycat 1.20.3.

Og mere dansk

Den norskejede T Rex (Great Challenger), der blev kørt ned i sidste sving i Derbyet, har siden derbystarten vist storform, og efter en andenplads på den norske Derbydag, vandt den dagens stayerløb over 3140 m ganske nemt for Lars Anvar Kolle i 1.15.2. Der var 100.000 SEK i førstepræmie.

Flemming Jensen var også på plads men kørte sejrsløs. Var dog meget tæt på at vinde ned Red Rapide i V75-2, men var handicappet af et punkteret hjul. Nu vandt storfavoritten Coldtown med Jorma Kontio.

I dette løb var Supreme Star med Jeppe Rask også med, men det blev til galop allerede i første sving.

Uden for V75-spillet sejrede Bo Falsig med egentrænede Odin Tóll -. En 4-åring efter Offshore Dream, der sejrede sikkert i 1.14.6a/2640 m.