TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Jørn Borch mødte Venstre-toppen

af | 5. maj 2014 | Nyheder

Jørn Borch og Lars Løkke

De politiske forhandlinger om Tipsnøglen fortsætter ved et udvalgsmøde i morgen tirsdag.

Den fynske opdrætter Jørn Borch, Stutteri Line i Harndrup – som har gode kontakter til toppen af partiet Venstre – talte i går ved et møde på Myrthuegård ved Esbjerg med bl.a. Lars Løkke Rasmussen.

– Jeg takkede Lars Løkke for hans støtte til hestesportens sag i de politiske forhandlinger. Når forhandlingerne to gange er blevet udsat, er det fordi Venstre har afbrudt mødet på grund af manglende vilje fra flere af de andre partier til at give indrømmelser til hestesporten, siger Jørn Borch til Travservice.dk.

– Venstres idrætsordfører er Anni Matthiesen, men Lars Løkke har bedt Venstres næstformand Kristian Jensen om at deltage i det afgørende møde i morgen. Det er vigtigt at have en repræsentant med størst mulig politisk pondus, da kulturminister Marianne Jelved hidtil har været i stand til at “køre” udvalget efter sit eget hoved.

– Jeg sagde til Marianne Jelved under vores sidste møde, at hun ikke skulle glæde sig til at deltage i Folkemødet på Bornholm i år, hvis hun skar 30 millioner kroner fra hestesporten.

– Vi håber, at vores forslag om et nordisk samarbejde kan blive løsningen i løbet af et par år, og i givet fald vil det blive en selvstændig underafdeling af Danske Spil, der skal stå for den danske del af det fælles projekt.

Travservice.dk følger op på denne for dansk travsport så afgørende sag.