TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

I oktober er alt klar

af | 13. sep 2017 | Nyheder

Hvordan bliver fremtiden for dansk hestevæddeløb efter liberaliseringen af totalisatorspillet, der sker den 1. januar 2018. Det må vi vente nogle uger endnu på at få at vide.

-Vi arbejder fortsat intensivt på at skabe rammerne for fremtiden, men af hensyn til de forhandlinger der foregår, kan jeg ikke sige noget konkret, fortæller Henrik Friis, direktør i Dansk Hestevæddeløb ApS.

Henrik Friis

Det er især spørgsmålet om et nyt spilleselskab, der trænger sig på, men hertil har Henrik Friis altså ikke på nuværende tidspunkt nogle kommentarer.

-Vi forventer at have alt på plads i begyndelsen af oktober – det er det eneste jeg kan sige på nuværende tidspunkt, siger Henrik Friis.

At der torsdag afholdes et fællesmøde i København med deltagelse af repræsentanter fra skandinavisk trav- og galopsport samt fra landenes spilleselskaber, indikerer at noget er på gang.

Måske et fælles spilleselskab!

Men det vil og kan Henrik Friis  altså ikke udtale sig om, men noget kan direktøren dog løfte sløret for.

-Vi er tæt på at afslutte en aftale med Danske Spil om køb af de totalisatorterminaler, der er opstillet på banerne, siger Henrik Friis.

Desuden lover direktøren, at den nye producent af TV-signalet fra væddeløbene, STV vil have meget større fokus på de danske hestevæddeløb, end der har været tidligere.

Dansk Hestevæddeløb vil også udvide informationsmængden af tips til danske baner og forventer i løbet af kort tid at søge efter en person til dette job.

-Hidtil har DanToto udgivet avisen Til Start, men det er mit indtryk at den ikke benyttes i ret stort omfang. Derfor vil vi satse på at lave informationer til de danske løb on-line. Til Start har samtidig været de officielle startlister, men den funktion overtages af de enkelte baners baneprogrammer, siger Henrik Friis videre.

-Ved årsskiftet udløber aftalen med Wiegaarden omkring redaktion og produktion af Væddeløbsbladet, og vi overtager derfor selv de dele med Jesper Elbæk ved roret. Væddeløbsbladet vil fortsat udkomme i print, for det er et ønske fra DTC, siger Henrik Friis.

Sæsonplanen for 2018 er endnu ikke på plads.

-Svenskerne har haft store problemer med at få deres sæsonplan til at falde i hak, men vi vil inden for de næste par uger offentliggøre den danske sæsonplan for første kvartal af 2018, men først i oktober måned ventes sæsonplanen for hele 2018 at være på plads, siger Henrik Friis..

Dansk Hestevæddeløb er også tæt på at have ansat en ny sportschef i stedet for Flemming Sunn, der nu er tiltrådt som direktør på Jydsk Væddeløbsbane.