TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Har Lindhardt en ny vinder af Pay Dirts Mindeløb?

af | 27. apr 2014 | Nyheder

Tano-Bork-jvb

Tano Bork

Christian Lindhardt vandt sidste år Pay Dirt´s Mindeløb på Musketerdagen med Tano Bork, og han har måske igen en vinderkandidat til det spændende 3-årsløb i Vi Vil Se Bork, som efter et godt rutineløb blev handlet til stalden.

Der er Stald Chili Aps, som har købt Bork-opdrættet Vi Vil Se Bork, der er faldet efter Beaumont Hanover af den talentfulde Elvira Bork og kommer dermed fra en helt anden hoppelinje end Tano Bork. I det omtalte rutineløb løb Vi Vil Se Bork 1.17,5/2100m og fulgtes da ad med Peanut Butter.

– Vi Vil Se Bork er en rigtig fin hest, som efter rutineløbet har trænet helt perfekt. Han virker stærkt og reel og vil på dagen gå uden forsko til forskel fra rutineløbet. Han er klar til at gå et godt løb og er helt klart en vinderchance, udtaler Christian Lindhardt om sin nye hest.

I det hele taget har Christian Lindhardt dagen igennem fine chancer og advarer også om Tango Bork (Ken Warketin) i 4. løb, som har trænet godt henover vinteren og forventes til at være langt fremme.

I går på Åby havde Christian Lindhardt Having Said That (SJ´s Photo) til start i monteeliten med Christina i sadlen, men det gik ikke som håbet.

– Having Said That blev sat af i tredje spor et langt stykke vej og det blev simpelthen for hårdt. Han var som sådan godt gående, men nu bliver det måske svært at komme med i løbet på Solvalla, som han vandt sidste år, da pointene måske ikke rækker, fortæller Christian Lindhardt afslutningsvis.