TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hambletonian: Karl er fortsat storfavorit!

af | 5. jul 2024 | Nyheder

Nancy Takter-trænede Karl synes at være i en klasse for sig i årets Hambletonian-årgang.

Karl med Yannick Gingras. Foto Lisa Photo

Karl (Tactical Landing) har nu startet fire gange i år, og har ikke været i nærheden af et nederlag.

Senest vandt Karl i lørdags på The Meadowlands en afdeling af Reynolds Stake i 1.09.0 – den anden afdeling vandtes at ærkerivalen T C I (Cantab Hall) i 1.10.2.

Mens Karl holdt fri var Ron Burke-trænede T CI i nat til start på Vernon Downs i Zweig Memorial, der havde en førstepræmie på 150.000 dollars,.

T CI var som Karl havde opnået det – ude efter sin fjerde sejr i træk i år.

T C I med David Miller var storfavorit til odds 1,35, men galoperede stort fra start og selv om den kom tilbage og fik fat i feltet, blev det kun til en fjerdeplads i 1.10.2.

Nu vandtes løbet af Trevor Alexander-trænede Dame Good Time (Chapter Seven) med Scott Zeron i 1.10.0 foran Amazing Catch (Walner) fra Åke Svanstedt med Dexter Dunn i sulkyen mens Svanstedt selv blev nummer tre i Daiquiri Hanover (Bar Hopping) – begge i 1.10.1.

Dame Good Time, der kostede 72.000 dollars, trådte med denne sejr ind i Hambletonian-billedet.

For en måned siden var den på en 8. plads på listen The Road to the Hambletonian efter sejre på Pocono Downs i de to første starter i 2024 – bedst i 1.09.1.

Danske Rene Sejthen, der i flere år har arbejdet i amerikansk travsport, har siden i vinter været ansat hos Trevor Alexander – først som chef for unghesteafdelingen i Florida, og nu med base i Staten New York, hvor Trevor Alexander trænes sine hest på Mark Fords træningscenter

The Hambletonian Stakes køres den 4. August på The Meadowlands.