TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

GS75 med E3-forsøg med danske heste

af | 16. jun 2024 | Nyheder

Eftermiddagens GS75 på Eskilstuna indeholder forsøg til millionløbene E3 for hhv. hingste og for hopper og flere danskopdrættede heste er til start.

Panamera Racing har opdrættet såvel 1 Preacherman (Father Patrick), der startede i GS75-3 med Stefan Persson i sulkyen samt 1 Ballerina Girl (Father Patrick) der starter i GS75-4 med sin træner Anders Løvdal i sulkyen.

Begge heste er spillet som næstfavorit fra morgenstunden.

Preacherman på 17%, hvor italienske Free Time Jepson (Face Time Bourbon) med Alessandro Gocciadoro er favorit på 68%.

Det er første gang Free Time Jepson starter i Sverige – den har indledt karrieren med tre sejre i fire starter i Italien – bedst i 1.13.3a/1600 m i Milano.

Her er det 2140 meter auto og det kræver nok en vindertid bedre end 1.13 – ja, Preacherman var nummer to i sin seneste start i 1.12.8a/2140 m!

Ballerina Girl, der ejes af Stald H, er næstfavorit i GS75-4 på 4%!!!

Her er 4 S G Empress (Readly Express) med Ôrjan Kihlström den helt store favorit på 87% – ja, den er eftermiddagens største favorit.

S G Empress, der trænes af Roger Walmann, er ubesejret i fire starter – bedst har hun løbet 1.13.2a/2140 m.

I dette løb starter Kolgjinis danskregistrerede 3 Kilimanjaro Face med Dante Kolgjini – afkrydset på 2% (som 4. favorit!!) samt Peter Simonis opdræt, Kueen Simoni (Orlando Vici) med Erik Adielsson – afkrydset på 1%!

Thomas Lind-Holms 7 Kinky Rain (Muscle Hill) med Magnus A. Djuse er til start i 2. Løb uden for GS75-spillet.

Efter at have indledt løbskarrieren i Skive med to sejre for Jan Dahlgaard, har Kinky Rain nu startet tre gange fra træner Mattias Djuse, og det er blevet til anden-, fjerde- og tredjeplads – bedst i 1.14.3a/2140 m.

Anders Wester har opdrættet af en topperne i årgangen på spindesiden i Melba Westwood (Quite Easy), der starter i 2. afdeling med Carl Johan Jepson i sulkyen.

Parret er næstfavorit på 26% – favorit er Gocciadoro med 2 Follia Wind (Face Time Bourbon) på 32%.

Det er som Free Time Jepson også første gang Follia Wind starter i Sverige – hun kommer med 2 sejre i fire starter i Italien som ballast – bedst i 1.15.1a/1640 m i Rom!

Der køres fem kvalifikationsløb for såvel hingste som for hopper – de to bedste fra hvert løb samt de to tredjeheste, der står bedst til i pointberegningen, går til finalerne, der køres den 29. juni og hver der er en førstepræmie på 2 millioner kroner, hvis vinderne er tilmeldt Premiechancen!

Lodtrækning efter 11. løb.

Baneprogrammet til GS75-dagen på Eskilstuna kan downloades på dette link – klik her