TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Get a Wish foran Hustle Rain

af | 6. jul 2024 | Nyheder

Flot dansk resultat I Guldsprintern på Halmstad, hvor Derbyvinderen 2022, Get a Wish kunne føre fra start til mål og vinde foran Hustle Rain.

Get a Wish vidner foran Hustle Rain og Missle Hill.

Get a Wish (Wishing Stone) med Jihan Untersteiner kunne I en vanvittigt udgangstempo afvise Hustle Rain med Mats E. Djuse fra start i kampen om føringen i Guldsprintern – og det blev afgørende for løbets resultat.

Hustle Rain blev trukket ned i ryg på Get a Wish, og kom først derfra, da det var for sent.

Mats E. Djuse prøvede tidligt i opløbet at slippe væk fra inderbanen, men opgav, da der ikke var plads nok til at gå ud – for udvendigt lå Joviality med Erik Adielsson.

Den var godt nok træt og blev trættere og trættere op mod mål og først da der manglede mindre end 100 meter kunne Mats E. Djuse trække den danskejede 5-åring ud til angreb på førende Get a Wish.

Men det var for sent.

Get a Wish, der har vandt sin første store sejr i udlandet, noteredes for 1.10.5a/1609m som vinder og der fulgte 300.000 SEK med i førstepræmie.

På andenpladsen løb Hustle Rain også 1.10.5 og fik 150.000 SEK, mens Missle Hill med ôrjan Kihlström, der sad langt nede i feltet undervejs, sluttede flot af til tredjepladsen i 1.10.6.

For Mats E. Djuse fik løbet det efterspil, at han fik en bøde på 3.000 SEK for snæver kørsel mod Joviality i opløbet.