TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Fuldt hus

af | 19. jun 2014 | Nyheder

Aalborg-træneren Peter Jensen har onsdag og torsdag startet tre 3-åringer med Jeppe Juel i sulkyen, og de har alle vundet.

Efter onsdagens sejre på Lunden med US Male EP og Wega Vang startede duoen – Jensen og Juel torsdag eftermiddag Viola Vang på Axevalla-banen i Sverige.

Efter en andenplads i sin første start havde Viola Vang vundet sine to næste starter, og hun var derfor favorit i løbet – udskrevet over distancen 2140 m auto med en førstepræmie på 25.000 SEK.

Efter en rolig start sendte Jeppe Juel den røde hoppe frem mod spidsen på første langside og overtog den efter 500 meters kørsel.

Snart fik Viola Vang en anden dansker, Troubadour GK med Bjørn Goop op udvendigt for sig. Denne holdt til midt i opløbssvinget, hvor Troubadour Gk faldt fra og galoperede og i stedet blev Viola Vang nu angrebet af skimlede Royal T K.

Royal T K kom tæt på til slt, men der var vel egentlig aldrig tvivl om udfaldet.

Viola Vang sejrede i ny rekord 1.16.1a/2140.

Viola Vang har en stamme, der forpligter.

Hun er efter Lindy Lane, mens moderen er Magna Vang (Viking Kronos), der var en af sin årgangs bedste hopper med sejr i Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix og andenplads i Dansk Hoppe Derby. Magna Vang satte rekord 1.13.3 og tjente 492.350 kroner.

Stutteri Vang Hovedgård ejer og er opdrætter af Viola Vang.