TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Forkert kritik af Lundens program

af | 18. okt 2014 | Nyheder

Vi har tidligere bragt to indlæg, der kritisere det nye format og indhold på Lundens baneprogram. Det har fået amatørkusken Tom Eklund til at skrive følgende indlæg i debatten.talerstol

Lundens ”nye” program har fået en hård medfart fra flere af Lundens aktører og publikummer. Det er vel ikke så underligt at et discountprogram eller skal vi ikke kalde det en spilleliste, ikke får en god modtagelse, når man er bedre vant. Men man skal huske på, at dette ”program” kun indføres på løbsdage med få tilskuere og samtidig giver Lunden et trecifret tusindebeløb i besparelse.

Tiltaget er jo ikke lavet for at genere tilskuerne, men endnu et tiltag, hvor udgifterne på urentable løbsdage skal tilpasses indtægterne. Lunden var isoleret set langt bedre tjent med at undvære disse løbsdage, da det er ren tilsætning, at åbne portene. Men hjulene skal snurre, ikke mindst for de aktive og hesteejerne.

Det fortæller blot, hvor hårdt hovedstadsbanen kæmper for at holde sammen på økonomien. Jeg forstår så godt Lundens ledelse og bestyrelses bekymring, når man her i 11. time ikke kender det kommende års driftsbudget. Man er pisket til at skulle fremvise et positivt regnskab for 2014, for at kunne retfærdiggøre Lundens eksistens i fremtiden. Og der er ingen investeringsmidler (til markedsføring) at gøre godt med. Derfor er sparekniven et væsentligt værktøj i disse tider.

Jeg er selv fortaler for, at vi skal holde et ordentligt serviceniveau overfor spillere, hesteejere og aktive. Men man må huske på, at alle virksomheder må tilpasse deres omkostningsniveau til markedets situation. I øjeblikket er det danske ”travmarked” på alle punkter presset til det yderste. Og så må vi også affinde os med lidt serviceforringelse, forhåbentligt kun i en mindre tidsperiode.

Tom Eklund

Aktiv og medlem af DTS