TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

For spillernes skyld

af | 25. jun 2014 | Nyheder

Umiddelbart efter Elitlopps-weekenden søsatte Danske Spil en ny spilleplatform til hestespillet i DanToto, men det har langt fra været en problemfri første måned for det nye system.

Skandale er et ord af de ord, der er blevet brugt flittigst i debatten på Facebook og mand og mand omkring DanTotos nye spillesystem.

– Og der har da også været store problemer og vi er endnu ikke på plads, erkender Rolf Laugesen fra DanToto.

Manglende opdateringer, forkerte og mangelfulde startlister, vanskelig navigation på siden, manglende mulighed for at kunne spille og meget langsom udbetaling af gevinster er nogle af de kritikpunkter, der har været fremhævet.

– Alle nye ting kan være vanskelige at vænne sig til, men jeg tror og håber da, at spillerne efterhånden vil finde sig lige så godt tilpas på vort nye spillesystem, som de gjorde på det gamle, siger Rolf Laugesen.

– Vi valgte at lancere det nye spillesite, fordi det bød på en række features, som spillerne i lang tid har efterlyst. Det er f.eks. spil til V86, spil til førstepræmie-puljen alene samt systemspil, siger Rolf Laugesen videre. Desuden virker spillesystem også på mobile enheder som Iphone og Ipad og vi arbejder også på, at det skal fungere 100% på Android.

– Der har været mange problemer, som vi søger at løse henad vejen, og der er fortsat mange, som der skal løses. Jeg har således en liste med ikke færre end 80 punkter, som skal løses, og som skal være løst inden for de næste tre uger.

– Vi kunne have ventet med at lancere siden, men valgte altså af ovennævnte grunde at gøre det lige efter Elitloppsweekenden, slutter Rolf Laugesen.

Har du problemer med det nye spillesite så fortæl os om det på en mail til info@travservice.dk – beskriv problemet, men husk også at anføre hvilken computer (PC/Mac) og styresystem du benytter.

Vi samler mails og fremsender dem til DanToto, så de kan tilrette systemet