TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Flot finale for Tooltime

af | 17. feb 2019 | Nyheder

Tooltime fik en ekstra start i Frankrig inden hun skal være følhoppe og kvitterede med en flot andenplads i søndagens Quintet-løb på Vincennes.

Det skulle vise sig at være en god beslutning Björn Goop traf, da han startmeldte Tooltime til søndagens Prix d’Arras på Vincennes, fordi dansk/norskejede hoppe først kunne komme med en transport til Danmark i den kommende uge.

På forhånd var der ikke stillet de store forventninger til Tooltime med David Thomain i sulkyen og i vinderspillet stod parret til 28 gange pengene!

Thomain fik Tooltime godt fra start, tog spids, men slap og efterhånden blev det til fjerde par indvendigt, hvad der rundt i opløbssvinget ikke så videre lyst ud.

Nu magede det sig imidlertid godt ned gennem opløbet, og Tooltime svarede villigt på Thomains signaler om at skulle løbe hurtigere, da parret fik frit løb.

Udvendigt spurtede 27-oddseren Class Action med Charles Dreux imidlertid meget stærkt, og den sejrede 1.13.0/2700 m, mens Tooltime besatte andenpladsen i 1.13.1.

Den placering var 12.000 Euro værd – eller omkring 90.000 kroner.

Havde man satset i Plads på Tooltime var odds 4,70.

Feltets anden danske deltager, Well Done La Marc med Björn Goop fik en meget dårlig start og lå sidst. Blev forceret frem nedad bakken og rundt i det store sving, og kom med omkring 1000 meter tilbage ned i ryg på førerhesten, Angle of Attack

Well Done la Marc var træt i opløbet, men klarede en sjetteplads hjem i 1.13.3/2700 m – præmie 960 Euro.

Med søndagens andenplads slutter Tooltime nu løbskarrieren med en samlet indtjening på 160.526 Euro – 1.2 millioner kroner.

Dagens tredje danske hest, der var i aktion på Vincennes, Shogun med Line Aho klarede sig overraskende flot, idet den var meldt meget hårdt ind.

Shogun, der trænes af Tomas Malmqvist, blev nummer fem i et Gruppe III-montéløb i 1.11.5/2175 m og fik 4.500 Euro i præmie!

Løbet vandtes sikkert af favoritten Boss du Meleuc med Alexandre Abrivard i 1.10.5/2175 m volte!