TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Flemming Jensen-succes inden for V86-spillet

af | 10. apr 2014 | Nyheder

flemmingjensen

Flemming Jensen var traditionen tro på plads, da Åby Travet i aftes sammen med Solvalla var en del af det nye koncept V86 Express. Og med vanlig succes.

Det blev til to fine sejre via hhv. Rebus (Ganymede) og siden Codebreaker (Donato Hanover) indfriede spillernes forventninger. Begge var nemlig gjort til favoritter inden for V86-spillet. For den tidligere vinder af bl.a. Aalborrg Store Pris, Rebus var der tale om sæsonens første pletter, men flere venter givet. Efter lidt af et mellemår i fjor virker Ganymede-sønnen for alvor tændt til igen, og via sejren i aftes er 2013-tallene allerede passeret.

V86-spillet bød på fem favoritsejre og dermed beskedne 14.191 kr. til kuponer med alle otte vindere afkrydset. Via manglende udbetalinger til kuponer med seks rigtige er der jackpotrunde i vente i næste uge, hvor det er Solvalla og Jägersro, der deler V86-værtsskabet.

Og endnu engang kan man så beklage, at det endnu ikke er muligt at spille ind i V86-puljen via danskespil.dk til trods for, at spilleformen har mere end et år på bagen. Og at danskespil.dk ej heller giver danskerne mulighed for kun at spille ind i førstepræmiepuljen inden for V75-spillet… 

 

Tilbage til Flemming Jensen så gik ikke alt nordjydens vej i aftes. Det blev nemlig til galop for næstfavoritten Vinnalt Herkule og favoritten Red Rapide, mens yderligere en favorit i form af Lady Ratzeputz måtte nøjes med en andenplads i sit løb.

Ikke desto mindre trillede der 151.000 kr. ind til Team Jensen, og det siger vel alt om staldens kvalitet og volumen.