TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Fartfesten ved Middelhavet

af | 10. mar 2019 | Nyheder

Omkring klokken 16.25 i eftermiddag slipper startvognen feltet til Frankrigs største sprinterløb, Grand Criterium de Vitesse de la Côte d’Azur på banen i Cagnes sur Mer. I hovedrollerne er to af verdens bedste heste, svenske Readly Express og franske Bold Eagle.

Hippodrome de la Côte d’Azur, hvor Grand Criterium de Vitesse køres, ligger smukt ud til Middelhavet.

Bliver Bold Eagles løbsrekord på 1.08.9 sat i fjor forbedret?

Det er et af spørgsmålene vi får besvaret i eftermiddagens fartfest på travbanen i Cagnes sur Mer – en smukt beliggende væddeløbsbane, der ligger blot et stenkast fra Middelhavet og hvor der er baner til hestevæddeløbssportens tre discipliner, trav, galop og forhindringsløb.

I eftermiddag er det travsporten, der er i fokus i Grand Criterium de Vitesse, der med 170.000 Euro er fransk travsports største sprinterløb.

Årets udgave er en match mellem to af verdens bedste heste – svenske Readly Express med Björn Goop og franske Bold Eagle med Franck Nivard.

Readly Express vandt lodtrækningen, og hvis den igen forsynes med et lukket hovedlag som i Prix de France, vil den givet kunne være med i kampen om spidsen fra sit indvendige startspor.

Derimod bliver løbsoplægget anderledes fra den forsvarende vinder fra i fjor, Bold Eagle, der trak spor 7 – og selv om 7-eren er god, så mod Readly Express fra spor 1, så bliver det svært for Bold Eagle at gentage sejren.

Det er i øvrigt første gang nogensinde at Readly Express starter i et sprinterløb!

Unibet er eneste spillefirma, der giver fast-odds på løbet,

Her står Readly Express til 1.55 som vinder, mens Bold Eagle giver 4.50.

I totalisatoren (DanToto) får man pt 1,90 på Readly Express og 3,10 på Bold Eagle.

Bedst af de øvrige i feltet på kun ni heste, kan danske 4 Uza Josselyn med Gabriele Gelormini vise at være.

Sprinterdistancen passer hende bedre end de 4150 m i Prix de Paris hun senest var ude i.

Det er blot anden gang i karrieren Uza Josselyn kommer ud på sprint.

Første gang var i fjor i Prix de Washington på Enghien, hvor Uza Josselyn sejrede i banerekord og dansk rekord 1.09.0a/1609 m!!

Får Bold Eagle det svært, så har lillebroder Cash and Go en lettere opgave en times tid tidligere, hvor den starter som favorit i eftermiddagens Quintet-løb.

Cash and Go, der også trænes af Sebastian Guarato, køres af David Thomain, og er pt spillet til favorit til odds 2,60.

DanToto har spil til hele løbsdagen på Cagnes sur Mer, hvor solen skinner og der ventes over 20 grader til eftermiddagens løb.