TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Færgemanden fin i rutineløb

af | 31. mar 2019 | Nyheder

Søndag eftermiddag var Dontpaytheferryman i rutineløb på Skive Trav, og viste meget fine takter, da den præsterede 1.15.4/2000 m volte! – Uofficiel banerekord!

Peter Rudbeck og hans Stutteri Hole-in-one ser ud til at være godt rustet til sæsonens storløb med de tre heste vi hidtil har set ude i rutineløb i år, Eastboundanddown, Eightdaysaweek og Dontpaytheferryman.

Sidste søndag viste Eastboundanddown 1.19.1/2160 m på Fyens Væddeløbsbane. I fredags strålede Eightdaysaweek på Billund Trav, da den noteredes for 1.16.8/2000 m og denne søndag var det Dontpaytheferryman, der på Skive Trav præsterede 1.15.4/2000 m.

Dontpaytheferryman. Foto: Ole Hindby

-Jeg havde på forhånd bestemt mig til at køre ryg med Dontpaytheferryman, og det gjorde vi til at begynde med. Færgemanden var flink og nem at navigere, men med 800 meter tilbage satte jeg skruen i vandet og de sidste 250-300 meter fik han for alvor lov til at strække ud, fortæller Birger Jørgensen.

-Det var en glimrende præstation han leverede og det lover godt for sæsonen. Jeg synes, at Dontpaytheferryman var blevet større, og stærkere, og han virkede også mere fornuftig.

-Jo, det ser godt ud – ikke blot med Færgemanden, men også med de to 3-åringer, siger Birger Jørgensen.

Dontpaytheferryman satte uofficiel banerekord med 1.15.4/2000 m volte.

Banerekorden for 4-årige hingste/vallakker over normaldistance og snorestart indehaves af Axe Brogård og er på 1.16.5.