Face Time Bourbon til Belgien

På søndag starter Face Time Bourbon med Eric Raffin i Belgiens største løb, Grand Prix de Wallonie på banen i Mons.

Face Time Bourbon med Eric Raffin startede senest i Ginland, hvor parret vandt St Michels Race. Foto Gerard Forni

Fra Finland til Belgien.

Efter sejren i St Michels Race i Finland starter Sebastian Guarato-trænede Face Time Bourbon på søndag i Grand Prix de Wallonie – et løb som Face Time Bourbon vandt i fjor – i øvrigt i hård kamp med danske Valokaja Hindø.

Valokaja Hindø er ikke med i år – den er nu i træning hos Per Henriksen i Sverige – men Face Time Bourbon er på plads i Mons med spor 1 og møder 9 konkurrenter af svingende kvalitet.

Der er andre topheste som 8 Ce Bello Romain med Anthony Barrier, 4 Feerie Wood med Alexandre Abrivard og 5 Drole de Jet med Pierre Vercruysse – måske skal 7 Rebella Matters med Jos. Verbeeck også nævnes, men ellers er det jævne belgiske heste, der er med.

Løbets distance er 2300 meter auto og rekorden for løbet er 1.10.4 sat af Ready Cash i 2012 og tangeret af Amiral Sacha i 2014.

I fjor vandt Face Time Bourbon i 1.11.0a/2300 m.

Den samlede præmiesum er på 120.000 Euro.