TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

En stolt sportschef

af | 7. maj 2014 | Nyheder

flemmingsunn

Efter et enormt stykke arbejde og et arbejde, der må siges at være udført til perfektion, kan Dansk Hestevæddeløbs sports- og eventchef Flemming Sunn puste lidt ud. Programmet til weekendens program med Broline Copenhagen Cup er leveret, og der venter alle traventusiaster det flotteste program nogensinde på dansk jord.

–        Jeg synes, at vi kan være stolte af programmet. Jeg vidste vel på forhånd ikke helt, hvordan tingene ville kunne lykkes med den nye placering i forhold til Elitloppet, men det har umiddelbart haft en gavnende virkning, lyder det fra en tilfreds Flemming Sunn til Travservice.dk.

–        Jeg har lige kigget startlisterne igennem endnu engang, og det er jo fantastisk at konstatere, at 18 heste har mere end 5000 startpoint. Det er næsten dobbelt så mange som sidste år, hvor det tal sikkert var rekord for en løbsdag herhjemme.

Derbyvindere anno 2013 i massevis
Flemming Sunn henleder også opmærksomheden på noget helt specielt, som meget vel kan være en form for verdensrekord.

–        Jamen, jeg synes da, at det er interessant, at vi kan præsentere fem derbyvindere fra 2013 på én og samme løbsdag. Tiger Woods AS er tysk derbyvinder fra i fjor, Stand And Deliver vandt det danske derby, Support Justice det norske, og så kunne Mosaique Face sejre i både det svenske og det europæiske derby.

–        Dertil kommer en verdensrekordholder i form af Uncle Peter, Europas hurtigste i år via Magic Tonight, en ubesejret italiener med 14 sejre i form Prince Wind – og som jeg kan fornemme, at italienerne anser som landets næste stjerne -, tredjehesten fra sidste års Hambletonian i form af Corgy, og så suppleret med vores egne stjerner i Tano Bork, Stelton og mange mange flere.

Som i fjor krydres den fine sport med spillet i form af en ekstra V75-omgang.

–        Der blev omsat 46 mio. kr. sidste år, men det var også med en jackpotoverførsel. Derfor kommer vi næppe helt så højt denne gang, men det er lige nu ikke det afgørende.

–        Det er for mig en fornøjelse at kunne vise det bedste af sporten i kølvandet på udfordringen med de færre midler fra Tipsnøglen, så vi skal have de positive briller på, slutter Flemming Sunn.

En tilfreds mand, der fortjener den positive opmærksomhed, der følger i kølvandet på dansk travsports største dag.