TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

En ny Nuncio?

af | 20. mar 2019 | Nyheder

Har Stefan Melander en ny Nuncio på vej? Tirsdag aften vandt han med europadebutanten Evaluate på Solvalla.

Det var en europadebut med mersmag som den 4-årige amerikanskfødte Evaluate (Andover Hall) leverede tirsdag aften i Kentucky Fibbers Lopp på Solvalla, hvor den sejrede ganske nemt i 1.12.8a/2140 m.

Evaluate med Stefan Melander vandt let europadebuten på Solvalla. Foto Kanal 75

-Han var meget fin, sagde Melander om Evaluate efter sejren. – Og han vil gå fremad med dette løb i kroppen og være meget bedre næste gang.

-Jeg satser på at starte ham i Kongepokalen på Åby, men vil gerne give ham endnu en start inden, sagde Melander.

Når Stefan Melander tidligere har haft succes med en Andover Hall-søn som Nuncio, er det ikke svært at begynde at drage paralleller,

Men Evaluate har dog et stykke endnu til at nå op på det niveau, som Nuncio havde, da den ankom fra USA.

Mens Nuncio var en af sin årgangs stjerner har Evaluate ligget lige under de allerbedste – hans største pengepræmie er på 45.000 dollars fra en femteplads i The Hambletonian Stake.

Evaluate startede i alt 19 gange som 2- og 3-åring i USA. Det blev til 4 sejre, 5 anden og 1 tredjeplads og vinderrekord 1.09.5 sat på 1000 m banen Pocono Downs.

Evaluate, der kostede 25.000 dollars som åring, er hidtil bedste afkom efter moderen Blathin (Classic Photo) – en halvsøster til den internationale vinder, Wesgate Crown (Royal Prestige) 1.11.2 – 2.6 mio. dollars,