TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Elitloppvinder til Copenhagen Cup?

af | 22. apr 2019 | Nyheder

I eftermiddag sæsondebuterer Ringostarr Treb på Halmstad, og leverer sidste års vinder af Elitloppet en god præstation vil træneren Jerry Riordan gerne starte den 9-årige hingst i Copenhagen Cup.

Ringostarr Treb med Wim Paal vinder Elitloppet 2018. Foto Gerard Forni

Det er ikke meget vi har set til Ringostarr Treb siden sejren i Elitloppet 2018.

Ja, faktisk har den italienske tophest blot startet to gange efter storløbssejren, nemlig på Solvalla den 26. september, hvor den galoperede og i VM-løbet på Yonkers den 13. oktober, hvor Ringostarr Treb også havde galopskoene på.

Nu har Jerry Riordan Classic Photo-sønnen klar til start igen og sender Ringostarr Treb ud i sprinterløbet, Yngve Larsson Memorial på Halmstad i eftermiddag.

-Jeg har kørt 1.15.8/100 m med ham i træning for 10 dage siden, hvor han afsluttede meget fint efter 1.08 de sidste 400 meter, siger Jerry Riordan til kanal 75.

-Han føles meget bedre nu end da jeg sendte ham ud af træning i fjor. Ejerne vil gerne have ham startet i løb, men jeg har intet pres på at Ringsoatrr Treb skal starte i Elitloppet. Kun hvis han er klar til det.

-Går han godt i eftermiddag, så må vi tage Copenhagen Cup som en sidste test til Elitloppet, siger Jerry Riordan.

Ringostarr Treb med Wim Paal er til start i GS75-6 og møder bl.a. Racing Mange med Joakim Løvgren, Donatomite med Thomas Uhrberg, Dante Boko med Adrian Kolgjini samt Västerboonthenews med Johnny Takter.

Der flere danske heste og kuske til start på Halmstad.

I f.eks. 7. løb –GS75-4, et løb for 3-åringer med en førstepræmie på 50.000 SEK starter Epic med Steen Juul og Empire med Ken Ecce.

De er dog på en hård opgave mod bl.a. Guzz Mearas, der vandt sidst i 1.14.7/2160 m foran Empire, der da løb 1.15.2.