TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dubois sagde nej til 8. 1 millioner Pund!

af | 18. jun 2024 | Nyheder

Mandag eftermiddag var Jean Pierre Dubois franske klassiske vinder, Sparkling Plenty på auktion i England, og hammeren faldt ved 8.1 millioner Pund – 71.5 mio. danske kroner – men det var et tilbagekøb!

-I de 39 år jeg har været auktionarius, har jeg aldrig oplevet noget lignende, siger Henry Beeby fra auktionshuset Goffs til Racing Post.

-Jeg havde bud på 7.8 millioner fra en kunde og 8 millioner fra en anden, men ejeren (Jean Pierre Dubois) valgte altså at købe sin hest tilbage for 8.1 millioner – og det har han ret til, siger Henry Beeby.

Sparkling Plenty. Foto France Galop

Men historien slutter ikke her, for efter auktionen solgte Jean Pierre Dubois en halvpart i hoppen til Al Shaqab Racing for 5 millioner Pund – 44,1 millioner danske kroner!

Sparkling Plenty, der søndag vandt det franske Hoppe Derby, Prix de Diane har startet otte gange og vundet fem sejre og tjent 1.014.442 Euro – det er 7.6 millioner danske kroner.

Sparkling Plenty forbliver i træning hos Patrice Cottier i Frankrig og har bl.a. Prix de l’Arc de Triomphe som en mulig start senere på året.