TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dreammoko klar til Copenhagen Cup

af | 4. maj 2019 | Nyheder

Franskfødte, hollandskejede og svensktrænede Dreammoko er som den syvende hest nu klar til Menhammar Copenhagen Cup 2019.

Pressemeddelelse:

Den seksårige Timoko-søn Dreammokos karriere har budt på seks sejre i 52 starter og en indtjening på 5,4 mio. SEK.

De tungeste meritter kom i fjor, hvor Dreammoko var anden i både indledende afdeling og finale af Lotteriløbet, i begge tilfælde på 1.10,9a/1600 meter for Björn Goop, hvorefter den fortsatte til Elitloppet. Her var hesten anden på 1.09,9 bag Lionel i indledende afdeling, mens den i finalen sluttede fjerde på 1.09,4 bag Ringostar Treb, Propulsion og Nadal Broline.

Dreammoko

»Dreammoko er en spændende hest og om nogen international idet den er franskregistreret, ejes i Holland og trænes i Sverige af en tysker med en fortid som træner i Italien. Mere internationalt kan det næsten ikke blive,« siger sportschef Rene Jensen.

Med i mange store løb
Efter de flotte resultater i maj i fjor var Dreammoko måske brugt lidt hårdt, hvorfor resultaterne herefter ikke var så prangende, men momentvis har hesten givet prøver på sin storhed.

Den seneste sejr kom i V75-gulddivisionen 8. september for Peter Ingves – i øvrigt foran en anden af det kommende Copenhagen Cups profiler, Makethemark.

»Dreammoko var også med i Trotting Masters-finalen på Vincennes og blev nummer syv, så generelt var hesten i fjor med i mange af de store løb og gjorde det rigtig godt. I år har der ikke været samme udvikling så hesten blev skiftet fra Richard Westering til Wilhelm Paal hos hvem ejeren har flere andre heste,« fortæller Rene Jensen.

Dreammoko startede senest den 13. april i finske Seinäjoki, hvor hesten sluttede sjette på 1.12,1a/2100 meter bag Atupem (1.11,8), Pastore Bob, Chief Orlando, Trendy OK og On Track Piraten.

»Wilhelm Paal synes, at Dreammoko gik fint nok, men den var uheldig med positionerne. Han har trænet videre og kørte et arbejde med hesten i går, hvorefter han gav grønt lys for start i Copenhagen Cup og forventer at Dreammoko vil gøre en god præstation,« siger Rene Jensen. 

Fem heste til tre pladser
Med syv heste på plads har Rene Jensen herefter tre pladser at besætte inden Copenhagen Cup-feltet ventes at være komplet søndag ved middagstid.

»Jeg har fem heste i spil til de sidste tre pladser. Søndag morgen afventer jeg tilbagemeldinger angående to spændende heste og så tages de sidste beslutninger. Målsætningen er at kunne offentliggøre de sidste navne søndag middag,« siger Rene Jensen.

Lodtrækningen om startpladserne finder sted mandag kl. 11.30 og vises live på Dansk Hestesvæddeløbs Facebook-side.

Følgende syv heste er bekræftet på startlisten til Copenhagen Cup 2019:

Voltaire Gifont – træner Cristian Rizzo
Cyber Lane – træner Johan Untersteiner
Makethemark – træner Petri Salmela
Handsome Brad – træner Ulf Stenströmer
Tsunami Diamant – træner Paul Hagoort
Racing Mange – træner Joakim Lövgren
Dreammoko – træner Wilhelm Paal