TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dramatik på Falster – to heste deklasseret!

af | 11. jun 2024 | Nyheder

En tredjeplads blev til sejr for Invincible Sus med Marie U. Hansen i 7. løb på Falster, da Dommerkomiteen valgte at deklassere de to første heste over mål.

Målfoto far det dramatiske opløb i 7. løb.

Invincible – betyder uovervindelig – men i dag var Invincible Sus besejret, men bare ikke regelret efter Dommerkomiteens opfattelse.

I 7. løb på Nykøbing F Trav skete der ting og sager.

Først ved udgangen af opløbssvinget og siden midt i opløbet.

Jørgen Lorentzen bag Beaactress gav Invincible Sus med Marie Hansen et svaj på opløbshjørnet, og senere puffede Max Nielsen bag Ice T til Jørgen Lorentzen.

Beaactress nåede målstregen først – akkurat foran Ice T, mens Invincible Sus var nummer tre over mål.

Men så trådte Dommerkomiteen i aktion.

Lorentzen blev deklasseret til andenpladsen for at have trængt Invincible Sus, og Max Nielsen deklasseret til tredjepladsen for trængning over for Lorentzen.

Ud af det kom at Marie U. Hansen med 33-oddseren, Invincible Sus (Quid Pro Quo) blev rykket op fra tredjeplads til sejr!

Ja, sådan kan man også vinde et løb!

Jørgen Lorentzen fik 800 kroner i bøde samt en udelukkelse på 7 dage – Max Nielsen fik også en bøde på 800 kroner, men en udelukkelse på 14 dage.

Ud fra Bet25 Live er det svært at se, hvor alvorlig forseelserne er, men Dommerkomiteen har andre kameraer, hvor episoden både kan ses forfra og bagfra.

Her er link til Bet25 Live – klik her