TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Disneys millionhest er en gadedreng

af | 22. feb 2019 | Nyheder

2-årige Coventry Hall som Keld Gregersen, Stutteri Disney i oktober købte i Lexington for 210.000 dollars (1.36 millioner kroner) opfører sig pænt under træningen hos Åke Svanstedt i Florida, men i stalden er den en gadedreng.

Keld Gregersen og Gordon Dahl sammen med Coventry Hall umiddelbart efter købet i oktober i Lexington Foto Privat

-Coventry Hall er en gadedreng som elsker at lege og have lidt sjov med folk når de vil snakke med ham i stalden, men ligeså snart han får en sele på, er det næsten som han forstår at nu skal han arbejde, og så opfører han sig meget voksent- Det er en af grundene til at jeg også rigtig godt kan lide ham.

Sådan fortæller danske Ole G. Nielsen, der er førstemand hos Åke Svanstedt på Palema Trotting center ved Vero Beach i Florida om Stutteri Disneys 2.åring Coventry Hall.

Coventry Hall . februar 2019

Siden Keld Gregersen, Stutteri Disney købte Coventry Hall på auktionen i Lexington i oktober for 210.000 dollars har den spændende åring været hos Åke Svanstedt, hvor den er blevet kørt til og nu optrænes til løb

-Vi gik i liner med ham en enkelt dag, da vi skulle køre Coventry Hall til, og satte ham i vogn dagen efter, fortæller Ole G. Nielsen videre.

-Coventry Hall har gjort alting rigtigt så langt i træningen, og han har som hurtigst gået 1.37 på 1600m og det gjorde han utrolig enkelt. Det var bare at sidde og holde i ham.

 -Han har en vældig fin gang, og er meget kraftfuld i sin aktion, siger Ole G, Nielsen.

-Da vi fik Coventry Hall ind i stalden, var han meget hingstet i starten – specielt inde i boksen, når der kom andre heste gående forbi på staldgangen

-Desuden var han lidt sur at omgås af og til, og ikke altid enig i, at han skulle ordnes og børstes, men alt det har forandret sig nu, og han er blevet en dejlig hest at arbejde med, selvom han stadig er en gadedreng som elsker at bide lidt efter én, siger Ole G. Nielsen.

Coventry Hall – februar 2019

Coventry Hall er efter Cash Hall og ud af Canland Hall, der tidligere har født bl.a. Cantab Hall (Self Possessed), der efter en flot væddeløbskarriere nu regnes for en af verdens bedste avlshingste.

En helbroder til Coventry Hall Chin Chin Hall var en af USA’s bedre 2-åringer i fjor, hvor den løb 1.10.1 og tjente 201.320 dollars i 7 starter.

Sammen med de andre 2-åringer Svanstedt har i træning, fortsætter Coventry Hall opholdet i sol og varme i Florida i nogle måneder endnu, inden turen går op til Åke Svanstedts andet træningskvarter i New Jersey.

I maj måned begynder alvoren så småt for de amerikanske 2-åringer, for da afvikles de første babyløb på The Meadowlands.