Nyheder

Find travservice på facebook

Diskvalifikation til 285.000 kroner

af | Nyheder

I den første afdeling i fransk travsports Tour de France, der onsdag middag blev afgjort på banen i Amiens, blev vinderen diskvalificeret for at have kørt uden for banen i opløbet. En diskvalifikation, der kostede ejeren 285.000 kroner, men også værdifulde points i classementet

Der var knapt plads indvendig for førende Cadiz med Alain Laurent midt i opløbet, men David Thomain bag outsideren Contree d’Erable tog chancen og forsøgte at køre frem inden om. Derved kom hans sulky lidt uden for banen over en strækning på 50 meter – og så faldt hammeren!

Contree d’Erable, der passerede målstregen som vinder, blev diskvalificeret fra førstepladsen, der havde en værdi af 38.250 Euro – eller 285.000 kroner.

Nu gik sejren i stedet til Bleu Ciel med Adrien Lamy, der regulært henviste Cadiz til andenpladsen.

Se dommervideoen nedenfor

Grand National du Trot, som travsportens Tour de France rettelig hedder, afvikles med 13 indledende afdelinger rundt om i Frankrig og finale den 1. december på Vincennes.