Det blev for svært for Amazing Dynamite

Amazing Dynamite med Franck Nivard blev spillet til favorit i fredagens Quintet-løb på banen i Cabourg i Frankrig, men kom til at sidde for langt nede i feltet undervejs.

Fredagens Quintet-løb over 2750 meter på banen i Cabourg blev lavet om et super-sprint løb, hvor der kun blev kørt hurtigt de sidste 700 meter.

Og når et løb former sig sådan, så bliver det umuligt at tage terræn ind fra en position i bagfeltet.

Danske Amazing Dynamite (Great Challenger) med Franck Nivard var spillet til favorit til odds 3,80, men den kom aldrig ind i løbets afgørelse.

Med cirka 1200 meter tilbage – ud på sidste omgang – sad Amazing Dynamite tredje sidst udvendigt i feltet, hvor tempoet blot var omkring 1.20.

Og der kom allerførst rigtigt fart på feltet 500 meter senere.

I opløbet angreb Amazing Dynamite helt ude i sporene, men det var der også andre der gjorde, og den danske hest fik ikke fat i de førende.

Løbet vandtes af Dustin des Charmes (Royal Dream) med David Armellini i 1.15.5/2750 m, mens Amazing Dynamite besatte sjettepladsen i 1.15.1(2775 m – der var 640 Euro i sjettepræmie.