TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Den sidste onsdag

af | 17. dec 2014 | Nyheder

I eftermiddag afvikles Fyens Væddeløbsbane Nordisk Onsdag – det er den sidste i år og måske den sidste overhovedet.

I fire år har begrebet Nordisk Onsdag været en del af dansk travsport. Oprindeligt indført for at stimulere omsætningen på danske løb og samtidig udbygge det nordiske samarbejde.fyensvaeddelobsbane

Begge dele lykkedes.

Ja, man kan sige, operationen lykkedes, men patienten døde!

For det har nemlig været meget svært for de danske baner at få lokket publikum og spillere ud på banerne onsdag eftermiddag.

Oprindelig var Nordisk Onsdag planlagt til at være et Charlottenlund-projekt og forventningerne var store til den samlede omsætning.

Omsætningsmæssigt nåede man vel totalt aldrig de højder – over 2 millioner – som det var forventet, men for Charlottenlund Travbane blev Nordisk Onsdag en dyr fornøjelse – både økonomisk og interessemæssigt.

En ny bestyrelse på Charlottenlund lykkedes hen ad vejen at få afhændet en del af onsdagene til provinsbanerne, som heller ikke har været for begejstrede for projektet.

Og nu er det slut med eftermiddagens løb på Fyens Væddeløbsbane.

I hvert fald foreløbig!

Eftermiddagens program på Fyens Væddeløbsbane består af 10 løb og baneprogrammet kan downloades på dette link – klik her

I sidste uge var der store penge at hente på den fynske oval, idet kun en spiller, der var på banen, havde fundet frem til den rigtige V5-kombinationen. Det gav cirka 425.000 kroner!!