TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dansk duo udfordrer svenske topheste i Guldsprintern

af | 6. jul 2024 | Nyheder

Der er en førstepræmie på 300.000 kroner i eftermiddagens hovedløb på Halmstad, Guldsprintern, hvor Get a Wish og Hustle Rain bl.a. møder Joviality og Missle Hill.

Hustle Rain. Foto Kanal 75

Hvis ellers vejr- og baneforholdene tillader det, så er der lagt op til fartfest i V75-3 – Guldsprintern på Halmstad.

Fra spor 2 kan Per Hansen og Thomas Lind-Holms Hustle Rain med Mats E. Djuse i sulkyen tage spids, og kan holde hele vejen.

Det tror i hvert fald de fleste V75-spillere, idet Hustle Rain er favorit i denne afdeling på 38% fulgt af sidste års svenske Derbyvinder Joviality med Erik Adielsson, spillet på 33%.

Sweden Cup-vinderen 8 Missle Hill med ôrjan Kihlström er spillet på 12%, mens 1 Get A Wish med Johan Untersteiner er spillet på 11%.

Løbet er som nævnt V75-3 – 7. løb med start kl. 17.05.

I V75-4 – 8. løb er Johan Untersteiners danske Hardcore med Oskar Florhed spilfavorit på 24%, mens Flemming Jensen-trænede 14 Grumbazz Kini med Malte Handfast er næstfavorit på 21%.

Også i V75-6 er der dansk favorit -. Her sender Flemming Jensen 2 Golden Rain med Jörgen Sjunnesson til start – afkrydset på 22%.

Sidste års danske Hoppe Derbyvinder, 10 Harper med Michael Lønborg er overset af spillerne og kun afkrydset på 4% – går Harper fejlfrit kan hun vinde!

Endnu en dansktrænet hest i feltet – Morten Melins 7 Tour Eiffel med Peter Ingves, der er spillet på 1 %.

Få tips og informationer om eftermiddagens løbsdag på Halmstad på dette link – klik her

Og selvfølgelig er der også tips og kommentarer i Bet25-programmet – klik her