TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Copenhagen Cup: Solvato – og så Beckman igen…

af | 1. maj 2014 | Nyheder

Solvato-20140426-1

Nu mangler der kun en enkelt hest i at kunne præsentere det endelig felt til Broline Copenhagen Cup 2014, der afvikles på Lunden d. 10. maj.

Næstsidste klarmelding fik Flemming Sunn torsdag, da Veijo Heiskanen meldte Solvato (Donado Hanover) klar. Efter et afventende løb var Solvato en uhyre sikker vinder af Olympiatravet i lørdags på Åby på fantastiske 1.10,9a/2140 meter. Solvato er  fem år gammel og født i USA, så den får i København mulighed for at hilse på et par gamle konkurrenter fra hjemlandet i form af Magic Tonight og Uncle Peter.

Og dermed bliver kvaliteten på Danmarks internationale storløb måske det bedste nogensinde velvidende, at det næsten er umuligt at sammenligne felter på tværs af årgange og tidsaldre.

Flemming Sunn kan endvidere melde, at den franske træner Fabrice Souloy endnu engang har ændret holdning i forhold til sin deltager i Copenhagen Cup. Nu hedder hans kandidat igen Beckman, der ganske vist skuffede en del i sin seneste start, men som på baggrund af sin vinterkampagne på Vincennes på toppen vil være en yderst spændende deltager. Det betyder så nok, at Souloy i stedet sender Quinoa du Gers til Finlandio Aio dagen inden.

Dermed ser feltet til Broline Copenhagen Cup foreløbigt ud som følger:
Beckman
Caballion
Harry Haythrow
Magic Tonight
Mosaique Face
Mr Picolit
Orali
Solvato
Uncle Peter