TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Copenhagen Cup: Caballion er klar

af | Nyheder

goop-finnlandia

Fra sportschef Flemming Sunn er følgende netop tikket ind:

Franck Leblanc – der er Frankrigs førende træner gennem de seneste år har nu givet klartegn for start i Broline Copenhagen Cup 2014 for hesten Caballion.

 

Caballion (Kesaco Phedo-Lady Brick) der har tjent 4.732.604 Skr. er mest kendt for sin karriere hos Fredrik B. Larsson på Solvalla, hvor hesten ved utallige lejligheder har vist en nærmest “overhestelig” kapacitet, men desværre også har galoperet mange penge væk på opløbet.

 

Caballion blev her i foråret trænerskiftet til Frankrigs førende træner Franck Leblanc, for hvem hesten nu har gjort to starter. Først sad den fast over mål som tredje på Vincennes den 11. april – inden den i sin sidste start afsluttede som lyn og torden i Prix de l’Atlantique på Enghien til en tredjeplads (som den dog blev diskvalificeret fra som følge af urent trav) bag Pascia’ Lest og Univers de Pan. På opløbet tog den mange længder ind på de to forreste over mål – og viste at hesten fremstår som en oplagt outsider til sejren i BCC.

 

I Broline Copenhagen Cup 2014 skal Caballion køres af Nordens førende kusk Bjørn Goop, der på fotoet ses efter en tidligere storløbssejr.