TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Business as usual

af | 16. aug 2016 | Nyheder

Hos Anders F. Jensen ved Vordingborg blev Apapmand (Ens Snapshot) kvalificeret ind til Derbyet i søndags, men det får ikke Anders til at ryste på hånden og gøre nogen ting anderledes.

Apapmand - Foto Martin Timm Holmstav

Apapmand – Foto Martin Timm Holmstav

– Nej han skal bare passe sin træning og så skal jeg sørge for at han har det godt. Der er ingen grund til at spidse ham yderligere til – han er hvor han skal være så det bliver business as usual for hans del, indleder Anders F. Jensen.

Og alt er som det skal være?

– Ja, det synes jeg. Der har ikke været nogen mislyde efter løbet og han har spist og drukket som han skulle.

Han havde lidt problemer før starten i prøven?

– Ja, jeg tænkte de måske ville ringe omstart, da jeg var udenfor banen, men det gjorde de ikke. Ind imellem har han jo lidt fluer i hovedet og han ville gerne fremad, men der var bilen jo og så måtte han springe til siden mente han.

Ønskesporet i Derbyet?

– Nr. 12. Nej selvfølgelig ikke, men vi vælger som nr. 3 og jeg vil bare ikke have nr. 1 ellers er det ikke så afgørende. Det kommer også lidt an på hvad de før mig har valgt, men på 3000 meter skulle der være tid til at finde en god position.

Kan Axel slås?

– Selvfølgelig kan vi slå Axel. Den er selvfølgelig stærkest af alle, men er den også hurtigst, slutter Anders F. Jensen spørgende.